Image Hosted by ImageShack.us

Reportaje realizado por Laia Ruich y Aitor Marichalar para TV3, Televisión de Catalunya

miércoles, mayo 20, 2009

¡¡¡CASI UN MILAGRO!!!


Sin promoción en los medios, sin distribuidora, sin subvenciones ni ayudas de ninguna clase, con impedimentos muy difíciles de superar, Fassman, la biografía. El poder de la voluntad, sigue abriéndose camino a golpe de voluntad y esfuerzo.


Último éxito: Segundo libro más vendido en la librería Catalònia de Barcelona, una librería de referencia en el panorama cultural catalán desde su fundación en 1924.



Estamos haciendo todo lo humanamente posible para que tener a punto la segunda edición antes de que se haya agotado el último libro.

1 comentario:

Anónimo dijo...

Recordo perfectament , el programa, la nit , que es va emetre "la vida en xip" , estava emocionada per veure l'entrevista al Sr.Josep Mir Rocafort "Fassman".
En aquells dies ,jo era una joveneta amb inquietuts "especials".
Per començar dir-te que , sempre havia admirat a Joaquim Mª Pujal i havia disfrutat de la seva manera de fer i de la seva profesionalitat,però he de dir-te que a partir d'aquest maleït programa,la meva opinió va canviar sense remei per tot el que va succeïr: No podía creure que de manera pública es procedís a un linxament encarnissat cap a una persona d'edat i amb una trajectòria personal i professional important.
Va representar una gran decepció per mi aquell programa ,que jo esperaba amb emoció.Havia arrivat a les meves mans ,algún llibret del profesor Fassman ,amb explicacions sobre els seus pensaments i els seus ensenyaments.A mi ,persona amb diguem-ho així,una sensibilitat especial en aquests temes, m'havia interesat molt coneixer que havia persones amb sensibilitats especials,i que , amb una força de voluntat increíble podíen reconduïr les seves sensacions cap a algo positiu.Gens fàcil per cert!!
Maria , a partir d'aquell dia no he pogut escoltar mai més la veu d'en Josep Mª Pujal ,ni tant sols per retransmissió radiofònica d'un partit de futbol(segurament , no va tenir tota la culpa del que va succeïr però crec que hagués tingut que aturar aquella "jauria inconcient" i demanar respecte per la persona de Josep M. Mir).Ho sento Sr. Pujal , però és el que té ser una persona "conectada".Creguim no hi ha cap en aquesta opinió cap valoració personal negativa cap a vostè , sencillament escric el que em va fer sentir aquell dia el contingut del seu programa.
Et deixo aqui aquest comentari , crec que massa extens però em d'apendre a emetre les nostres sensacions i opinions de manera sincera.

El teu pare un gran home sense dubte!!

El meu nom com el teu :Maria.

Un petò.